Diamant malerier

Bla gjennom

Lyst til å prate?

Send oss en e-post på [email protected]
Jeg elsker mitt nye tilpassede Diamond Painting! Babypelsen min ser så søt ut! Hailey G. Handle nå
Hvordan forsegle Diamond Painting Gjør-selv Hvordan forsegle Diamond Painting Trinn for trinn Fremhevet bilde 2

DIY: Slik forsegler du Diamond Painting trinn for trinn

Introduksjon

Diamantmaling er en morsom og enkel måte å få litt kunstnerisk stil inn i hjemmet ditt. Det tar bare noen få skritt, men resultatet er så nydelig at det er verdt hvert minutt med forberedelsestid. Denne artikkelen vil lede deg gjennom trinnene som er nødvendige for å forsegle diamantmaleriet ditt før du bruker andre medier eller maling.

Hvorfor må vi forsegle diamantmaleriet?

Forsegling refererer til en prosess der en slags overflatebeskyttelse påføres over det ferdige stykket for å forhindre skade fra eksterne kilder som støv og fuktighet som kan forringe kvaliteten og ødelegge alt hardt arbeid som legges ned i å lage kunsten!

Hvis du ikke forsegler diamantmaleriet ditt, kan det føre til at kantene på de vakre små rhinestones blir fanget i ting som klær eller hender mens du børster forbi dem i et hastverk. Det kan også skape flere problemer nedover veien fordi de vil begynne å miste glansen mye raskere uten noen form for beskyttelse mot utvendig rusk som støvpartikler som legger seg på toppen også fordi uten noe som beskytter mot disse effektene.

Gjør det selv: Slik forsegler du Diamond Painting trinn for trinn

Det er noen måter å forsegle et diamantmaleri på. Du kan bruke akrylmaling, men det er best å teste ut teknikken først før du bruker den på kunstverket ditt. Hvis du bestemmer deg for å bruke akrylmaling, husk at du må holde stykket unna vann i minst fire timer etter at du er ferdig med å male.

Hvis du vil se hvordan det ser ut når det er ferdig, ser du hvordan du forsegler et diamantmaleri med akrylmaling:

Tett med en klar fugemasse designet for akryl

Det første trinnet for å forsegle diamantmaleriet er å vaske lerretet eller papiret med såpe og vann. Sørg for at den er helt tørr før du fortsetter med dette trinnet.

Bruk en sealer som er designet for akryl. Det er flere merker der ute, men et av de mest populære alternativene er Mod Podge. Den kommer i en brukervennlig tube og kan påføres med pensel eller rull. Ikke bruk matte eller sprayforseglere på dette prosjektet; de vil skade malingsjobben!

Mod Podge har blitt brukt av mange artister siden den først ble opprettet i 1994, så du vet at den er trygg!

Påfør et tynt lag Mod Podge på overflaten av maleriet ditt

Nå er det på tide å forsegle maleriet! Påfør et tynt lag med Mod Podge på overflaten av maleriet, og arbeid bare i én retning (f.eks. nedover i stedet for på tvers. La det tørke helt før du påfører annen maling eller andre medier. Du kan påføre flere lag med Mod Podge hvis du ønsker å forsegle maleriet grundigere.

La sealeren tørke helt før du påfører annen maling eller medium

Ikke ta på forsegleren før den er tørr i minst 24 timer, selv om du har på deg hansker! Det siste du vil gjøre er å ødelegge overflaten ved å berøre den med fingrene mens den fortsatt er våt.

Diamantmaling er morsomt og enkelt!

Diamantmaling er morsomt, enkelt og en utmerket måte å tilbringe tid med venner og familie. Det er også en utmerket måte å slappe av og uttrykke deg kunstnerisk på.

Hvis du er ny på diamantmaling, kan det virke skremmende i begynnelsen - men husk at diamanter er de hardeste edelstenene på jorden! Så hvis du vil ha noe utfordrende, men likevel oppnåelig i hjemmestudioet (eller stuen), så er dette definitivt et prosjekt for deg!

Få 10% rabatt på din første bestilling
Diamantveiviserdiamantmalesettnatursmørflygoldenretrievermedsommerfugllerretsnett

ESkriv inn e-posten din nedenfor for å få din rabattkode 👇

Konklusjon

Diamantmaling er enkelt og morsomt! Du kan gjøre det på lerret, tre eller hva du vil bruke. Vi har gitt deg noen ideer for hvordan du kan forsegle dine akryldiamantmalerier, men det er mange andre alternativer der ute også. Dette er en stor ferdighet å ha hvis du vil skape noe spesielt for deg selv eller andre.

Hvorfor Diamonds Wizard?

Unike design

Unike design laget med kjærlighet av verdensomspennende kunstnere.

Opp til -50%

Bli med i vår diamantmalerklubb og få opptil 50% rabatt!

"Oopsie"-forsikring

Gjorde en feil?
Vi bytter ut settet ditt gratis!

feil: Innholdet er beskyttet !!